Het Opzetten van Het Internationale Mefloquine / Tafenoquine Advocatennetwerk Zal Heel Wat Werk Vergen

En ik zal wat hulp nodig hebben om het te laten gebeuren.

De afgelopen donderdag en vrijdag waren erg drukke dagen voor mij en ik ging meer dan 48 uur zonder slaap, dus heb ik het gisteren goedgemaakt en vandaag ben ik opgefrist, opgeladen en opnieuw gevoed. Ik zal moeten zijn omdat ik HEEL VEEL werk te doen heb.

Onder ideale omstandigheden zou ik deze problemen hebben aangepakt voordat ik dit idee heb ontwikkeld. Maar dit zijn geen ideale omstandigheden. Het leven van mensen staat letterlijk op het spel, wat betekent dat ik niet kan wachten. Als zelfs een persoon vandaag iets leert dat zijn leven kan redden, dan is het klaar of niet, ik ga het daar naar toe brengen zodat mensen het kunnen zien.

Dus, ik vraag om je geduld terwijl dingen worden opgezet, en als je in staat bent, vraag ik om een beetje hulp.

Internationale Mefloquine / Tafenoquine Bepleit Netwerk

Facebook

Er is een Facebook-groep opgezet en ik heb pagina’s opgesteld in zes talen, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Deens en Nederlands.

Zoveel als ik deze talen vloeiend wil spreken, doe ik niet, en vertrouw op Google Translate om dit voor mij te doen. Dit kost natuurlijk tijd, dus als iemand me hier een handje mee wil helpen, zou ik het enorm op prijs stellen.

Ook als u problemen constateert met de vertalingen van alles wat ik post, meldt het mij dan onmiddellijk zodat ik het zo snel mogelijk kan afhandelen.

Behoefte aan beheerders en moderators voor Facebook Group

Ik ga een handje nodig hebben, dus ik zal contact met mensen opnemen om te zien of ze misschien geïnteresseerd zijn. Stuur me een bericht als dit iets is waarin u geïnteresseerd bent.

Ik zou ook graag willen horen van de admins en mods van andere Facebook-pagina’s voor enig advies dat je hebt, en zodat ik een lijst van advocacy-contacten van over de hele wereld kan beginnen.

Youtube kanaal

Er is een YouTube-kanaal gemaakt en ik ga aan vertalingen van video’s werken. Ik ben in deze hoedanigheid nieuw voor YouTube, dus wees geduldig met mij. Dat gezegd hebbende, als iemand me hierbij kan helpen en / of me laat zien hoe het moet, stuur me dan een bericht of stuur me een e-mail.

Twitter account

Ik zal binnenkort ook een Twitter-account voor het netwerk opzetten.

Uw donaties zouden enorm helpen

Ik begin met te zeggen dat ik geen donaties vraag namens iemand anders, en dat deze donaties in mijn voordeel zijn.

Ik heb veel tijd besteed aan het bereiken van dit punt en er moet nog veel meer worden gedaan. Dit was in wezen een fulltime verplichting voor mij, en ik hoop het zo in de toekomst te maken.

Dat gezegd hebbende, ik heb de kosten om te betalen zoals iedereen. Huur, nutsvoorzieningen, internet, telefoon, eten, transport, alle kosten. Mijn uitgaven lopen van $ 1500- $ 2000 per maand, afhankelijk van het seizoen. Ik heb tot nu toe langskomen op studieleningen, maar ik stop mijn opleiding voorlopig om mijn volledige aandacht hieraan te besteden.

Ik ga onderzoek doen naar alle financieringsmogelijkheden die beschikbaar zijn om te zorgen dat dit lukt, maar in de tussentijd, elk bedrag dat je zou kunnen geven, $ 2, $ 5, zou alles enorm worden gewaardeerd. Donaties kunnen via PayPal op deze pagina worden gedaan in Canadese fondsen.

Binnenkort gaat de wereld ons horen.

Overal ter wereld lijden mensen uit alle lagen van de bevolking door meloquine en tafenoquine en zijn zich er niet van bewust. Ze voelen zich alleen omdat ze denken dat niemand anders weet waar ze doorheen gaan.

Maar ze zijn niet alleen, en dat moeten ze horen. Samen met de gezamenlijke inspanningen van mensen en groepen over de hele wereld, zullen we met een stem hard genoeg worden gehoord om iedereen te laten luisteren.

D.B.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s