19. september 2019 Internationale mefloquine / tafenoquine Veteraner Rally

Den 19. september holder et rally foran dit lands lovgiver for at øge bevidstheden og kræve retfærdighed.

https://www.facebook.com/MSVMR/?eid=ARDUGRqmWjiybXjCp7o14Aih5EJ8dBuyvP3MH2aE6UHBtgOr8ewYEFnezlm6oJaqBVhlcTffssw9IZX7

Link til Mefloquine Veterans Rally 2019 Facebook Side

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor
årlige mefloquine wareness veterans rally Courtesy Marj Matchee, Facebook

Den 19. september vil Marj Matchee sammen med en dedikeret gruppe af veteraner og deres fortalere, for det tredje år i træk holde et rally foran det canadiske parlament i Ottawa.

Marj har været en utrættelig fortaler for mefloquine bevidsthed i over to årtier. Hendes mand, Clayton Matchee, var medlem af det canadiske luftbårne regiment i 1992 og indsat til Somalia. Mens han var involveret i en hændelse, der for evigt ville ændre sit liv, en hændelse, der uden tvivl skyldtes mefloquine toksicitet.

https://onecalgaryvoter.com/2019/02/26/stolen-honour/

Læs historien om Clayton Matchees mission i Somalia her.

Træt af unsuccsessfully lobbying regeringen for svar, besluttede Marj at tiden var kommet for at tage ting til næste niveau, og så for tre år siden organiserede hun den første veteraner mefloquine rally. Det skulle afholdes i Ottawa den 19. september og markerede dagen i 2016, at den canadiske veteran Claude Lalancette begyndte sin første af to sultestrejker på Parliament Hill.

14333695_1278741235491261_6943131375521932146_n
Canadiske luftbårne regiment veteran Claude Lalancette, Facebook

Formålet med rallyet

Image may contain: 1 person, shoes and phone

For Marj Matchee er formålet med at holde disse rallyer at udføre en række ting.

mefloquine Bevidsthed

Det primære mål for øjeblikket er at øge bevidstheden om dette lægemiddel først blandt veteraner, nuværende CF-medlemmer, og dem, der er eller vil planlægge en tur til en malariazone, fulgte igen af offentligheden.

Regeringsansvar

Genåbning af Somalia-undersøgelsesudvalget

Den canadiske regering bestilte en undersøgelsesudvalg i Somalia-sagen, men den blev lukket, før der kunne høres bevis for mefloquine og effekten på soldaterne i Somalia. Marj og et stadigt voksende antal kanadiere vil have henvendelsen genåbnet.

Det ville gøre en lang vej mod at befri sin mand og en anden soldat, Kyle Brown. Disse mænd havde deres liv og omdømme ødelagt af mefloquine, og det er min hensigt at få begge deres navne ryddet i den historiske rekord.

Optagelse af fejl på den del af regeringen

På en eller anden måde kan jeg bare ikke se Justin Trudeau tilbyde platituder og krokodilletårer over dette problem, godt som det ville være. I årevis har Canadas regering og Department of National Defense gjort alt, hvad de kunne for at holde tingene skjult eller ellers ude af offentlighedens øjne. Selvom jeg ikke ser en sådan optagelse i den nærmeste fremtid, planlægger jeg stadig at holde dem til regnskab ved at minde dem og den canadiske offentlighed om, hvad de gjorde for et stort antal af vores soldater.

Statsfinansiering til forskning, der fører til en behandling eller kur

Da de bærer ansvaret for at forgifte tusindvis af deres egne tropper, er det pålagt dem at finde en måde at behandle dem medicinske og om muligt på at udvikle en kur. Hvorvidt dette endda er blevet opfattet, men det er stadig ukendt.

Gør bevidsthed højeste prioritet

Jeg forventer ikke, at folk i Tyskland skal rally ved Reichstag for Clayton Matchee, selvom de helt sikkert er mere end velkommen til. Prioriteten i alle lande skal lige nu være på bevidsthed og uddannelse, fordi jo flere mennesker der hører budskabet, jo flere liv kan blive reddet. Dette skal være nummer et.

Efterspørgsel fra dine regeringer kræver, at dine stemmer bliver hørt, og lyden ud af en alarm, der bliver hørt af alle. Veteraner, humanitære frivillige og den rejsende offentlighed skal alle gøres opmærksomme på de farer, der er forbundet med mefloquin og tafenoquin. Dine bestræbelser kan hjælpe med at redde mange tusinders liv i hele verden.

Markér den 19. september på din kalender.

Uanset om du er i Rom, Berlin, Paris, København, Madrid, Canberra, Amsterdam, Washington D.C., London eller Dublin, kan du gøre en forskel den 19. september. Selv hvis du står for egen regerings sæde, vil du gøre en forskel og stå i solidaritet med de mennesker, der startede det. Den 19. september står Marj Matchee og hjælper med at bære sin meddelelse rundt om i verden.

D. B.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s