Binnenkort: voeding & training De sleutel tot een betere levenskwaliteit

Of je nu een Quinhead bent of niet, dit is op jou van toepassing.

Ontkenning opdat ik mijn ezel in kostbare geschillen verlies: ik ben GEEN arts, ben nooit een arts geweest, of bezocht medische school wat dat kwestie. Ik ben niet eens naar de medische school gegaan. Zie dit alstublieft niet als medisch advies. Raadpleeg ALTIJD uw arts voordat u levensstijlwijzigingen doorvoert, zoals het starten van een trainingsregime. Stop NIET met het nemen van medicijnen die uw arts u heeft voorgeschreven zonder ze eerst te raadplegen.

Ik heb zelfs geen dokter op T.V. gespeeld, hoewel ik ooit een parodie-versie van een Canadese kabinetsminister heb gespeeld. Wat ik ben, of op zijn minst denk ik dat ik hoe dan ook ben, is oplettend, en wat ik waarnam, is het waard om te delen, en eerder eerder dan later.

Die keer was ik helemaal verkloot en het gewicht was hoger dan 245. Waarom ben ik zo gemotiveerd? Omdat ik me herinner dat ik zo was, maar dat het niet genoeg was om in eerste instantie gevangen te zitten in een lichaam dat niet zou meewerken. Niets is onmogelijke mensen. Soms duurt het gewoon doorzettingsvermogen.

Uit de waarnemingen die ik tot nu toe heb gedaan, ga ik uit van een ledemaat en zeg ik dat voeding en lichaamsbeweging essentieel zijn voor een betere kwaliteit van leven als je quinisme hebt.

Op dit moment denken de meesten van jullie: “Geen shit, Derek, iedereen zou beter af zijn met een beter dieet en een beetje beweging”, en hoewel dit waar is, lijkt het vooral het geval te zijn wanneer je een quinisme hebt.

Heb ik gezegd dat ik weiger zowel PTSS als mefloquine vergiftiging te laten winnen.
In Ottawa zal mijn ptsd / mefloquine spul gek worden tijd om een beetje preventief onderhoud te doen. Startdag van met een run van 5 km (4.3), een gezond ontbijt en een paar eiwitrepen in mijn zak.
Dit spul kan niet alleen worden beheerd, maar het kan ook worden verslagen.

Let op de rest van het artikel, dat binnenkort wordt gepubliceerd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s