Kommer snart: Ernæring og motion Nøglen til en bedre livskvalitet

Uanset om du er Quinhead eller ej, gælder dette for dig.

Ansvarsfraskrivelse, så jeg ikke taber min røv i dyre sager: Jeg er IKKE læge, har aldrig været læge eller deltog i den medicinske skole for den sags skyld. Jeg har ikke engang gået til læge skole. Overvej ikke dette som lægehjælp. ALTID rådføre sig med din læge, før du foretager livsstilsændringer som f.eks. At starte en øvelsesregime. Stop ikke med at tage medicin, som din læge har ordineret til dig uden først at høre dem.

Jeg har ikke engang spillet en læge på T.V., selvom jeg spillede en parodi-version af en canadisk kabinetminister en gang. Hvad jeg er, eller i det mindste jeg synes jeg er alligevel, er opmærksom, og det jeg har observeret er værd at dele, og snarere snarere end senere.

Dengang var jeg helt kneppet og vægten oversteg 245. Hvorfor er jeg så motiveret? Fordi jeg husker at være så, men det var ikke nok, at blive fanget i en krop, der ikke ville samarbejde først. Intet er umuligt folk. Nogle gange tager det bare vedholdenhed.

Fra de observationer, jeg har lavet til dette punkt, vil jeg gå ud på en lem og sige, at ernæring og motion er afgørende for en bedre livskvalitet, når du har quinisme.

Lige nu tænker de fleste af jer på “No shit, Derek, alle ville være bedre med en bedre kost og lidt øvelse”, og selvom det er sandt, ser det ud til at være specielt tilfældet, når du har quinisme.

Har jeg nævnt, at jeg nægter at lade både PTSD og mefloquine forgiftning vinde.
I Ottawa vil mine ptsd / mefloquine ting blive skøre tid til at gøre en smule forebyggende vedligeholdelse. Start dagen med en 5 km løb (4.3), sund morgenmad og et par protein barer i min lomme.
Disse ting kan ikke kun styres, men det kan blive slået.

Se for resten af artiklen, der skal offentliggøres snart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s