International Mefloquine / tafenoquine Bevidsthedsdag, 19. september 2019

Opfordring til handling i byer over hele kloden.

Den 19. september 2019 finder den tredje Veterans Mefloquine Rally sted i Ottawa. Et af dens primære mål er at øge bevidstheden om mefloquine inden for veteran samfund i Canada for at uddanne dem og forhåbentlig spare nogle af deres liv.

Desværre er canadiske veteraner og deres familier ikke de eneste, hvis liv er blevet ødelagt af dette giftige stof. I USA og flere andre lande rundt om i verden oplever andre militære veteraner sammen med deres familier det samme.

Et andet anti-malarialt stof, tafenoquine (Krintafel), blev testet på en gruppe australske tropper, og resultaterne tyder på, at dette stof er endnu mere farligt end mefloquine. Nogle af disse forsøgspersoner havde taget både mefloquin og tafenoquin.

Civils velkommen også

Et overvældende antal af dem, der blev gennemført af mefloquine, var i militæret, men mange civile har også haft deres liv for evigt ændret på grund af det. Det er mennesker, der frivilligt foretog humanitært arbejde, eller skulle rejse til en malariazone for erhvervslivet eller ferierende, der ønskede at se eksotiske steder. De har været uden stemme og fortjener muligheden for at bede om retfærdighed.

Så er tiden kommet for at sprede budskabet om Ottawa-rallyet rundt om i verden. Den 19. september håber jeg, at folk rundt om i verden vil samle sig i deres nationale hovedstæder. Hvis de ikke kan gøre det til deres nationale hovedstad, ville en protest i føderalbygningen i deres by eller by gøre det fint.

En global indsats.

I Irland er der en stor og fastlagt gruppe af veteraner, der har arbejdet hårdt i årevis for at sprede opmærksomhed og søge retfærdighed for, hvad der er sket med dem. Jeg opfordrer dem til at rally i Dublin den 19. september eller i deres nærmeste føderale regeringsbygning, hvis de ikke kan gøre turen.

Veteraner i Australien har også en meget stærk stemme, og jeg håber, at nogle vil være i stand til at komme sammen i Canberra og / eller de provinsielle hovedstæder.

Uanset om du er i Washington D.C., Lissabon, Paris, Berlin, Madrid, Rio de Janeiro eller enhver anden by eller by. Lav et tegn og tag en stand. Behov for at blive hørt og lad verden vide, hvad der skete med dig. Lad dem ved magten vide, at du er derude, og du vil ikke gå væk.

Sammen kan vi være højt nok til, at hele verden hører vores budskab.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s