Internationale mefloquine / tafenoquine-bewustzijnsdag, 19 september 2019

Oproep tot actie in steden over de hele wereld.

Op 19 september 2019 vindt de derde Veterans Mefloquine Rally plaats in Ottawa. Een van zijn primaire doelen is om de bekendheid met mefloquine binnen de veteranengemeenschap in Canada te vergroten, om hen te onderwijzen en hopelijk een deel van hun leven te redden.

Helaas zijn Canadese veteranen en hun families niet de enigen wiens leven door dit giftige medicijn is vernietigd. In de Verenigde Staten en verschillende andere landen over de hele wereld ervaren andere militaire veteranen samen met hun gezinnen hetzelfde.

Een ander anti-malaria medicijn, tafenoquine (Krintafel), werd getest op een groep Australische troepen en de resultaten wijzen erop dat dit medicijn zelfs nog gevaarlijker is dan mefloquine. Sommige van die proefpersonen hadden zowel mefloquine als tafenoquine ingenomen.

Burgers zijn ook welkom

Een overweldigend aantal van degenen geëffectueerd door mefloquine waren in het leger, maar een groot aantal burgers hebben hun leven ook voor altijd daardoor veranderd. Dit zijn mensen die vrijwillig humanitair werk deden, of die naar een malaria-zone moesten reizen voor zaken, of vakantiegangers die exotische locaties wilden zien. Ze hebben geen stem en verdienen de gelegenheid om om gerechtigheid te vragen.

Dus de tijd is gekomen om de boodschap van de Ottawa-rally over de wereld te verspreiden. Op 19 september hoop ik dat mensen over de hele wereld zullen strijden in hun nationale hoofdsteden. Als ze hun nationale hoofdstad niet kunnen halen, doet een protest bij het federale gebouw in hun stad prima.

Een wereldwijde inspanning.

In Ierland is er een grote en vastberaden groep veteranen die jarenlang hard hebben gewerkt om het bewustzijn te verspreiden en gerechtigheid te zoeken voor wat hen is overkomen. Ik roep hen op om op 19 september in Dublin te demonstreren, of bij hun dichtstbijzijnde federale overheidsgebouw als ze niet in staat zijn om de reis te maken.

Veteranen in Australië hebben ook een zeer krachtige stem en ik hoop dat sommigen in Canberra en / of de provinciale hoofdsteden samenkomen.

Of u nu in Washington DC, Lissabon, Parijs, Berlijn, Madrid, Rio de Janeiro of een andere stad of stad bent. Maak een teken en neem een standpunt in. Vraag om gehoord te worden en laat de wereld weten wat er met je is gebeurd. Laat de machthebbers weten dat u daarbuiten bent en dat u niet zult verdwijnen.

Samen kunnen we hard genoeg zijn voor de hele wereld om onze boodschap te horen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s