Internationaal netwerk heeft hulp nodig die zich in Europa heeft gevestigd

Ik was een paar dagen geleden op Google aan het zoeken naar iets toen ik informatie tegenkwam die me kwaad maakte en die helaas niet als een verrassing kwam. In Europa zijn er nog steeds een aantal landen die hun troepen mefloquine blijven geven als het meest gebruikte medicijn tegen malariaprofylaxe.

Op basis van wat ik heb gelezen, besloot ik dat het een goed idee zou zijn om nog twee Facebook-pagina’s aan het internationale mefloquine / tafenoquine advocatennetwerk toe te voegen, in het Kroatisch en het Hongaars. Dit brengt nu het totale aantal talen op tien, inclusief Engels (nogmaals, bedankt Google translate, ik had het zonder jou niet kunnen doen).

Het wordt tijdrovend en vervelend, maar het moet worden gedaan. Ik hoop iemand te vinden om te helpen met deze taak, dus als je bekend bent met WordPress en het graag zou willen, zou ik graag iets van je horen.

Het vertalen is echter het gemakkelijkste deel. Het moeilijkste deel zal zijn om de doelgroepen voor hen te bereiken. Dit is waar ik je om hulp ga vragen.

Naar wie ik zoek

Mensen die hun leven hebben gehad, zijn op de een of andere manier getroffen door chinoline-toxiciteit, hetzij als een patiënt, verzorger, familie of advocaat. Je moet een goede kennis hebben van de ziekte en de problemen eromheen.

Militaire veteranen, ongeacht of quinisme al dan niet een factor in je leven is. Je kennis kan ons helpen andere veteranen te bereiken, zodat ze deze belangrijke informatie krijgen. Het kan levens redden.

Om het meest effectief te zijn, hebben we mensen nodig met een goed situationeel bewustzijn van de politieke en sociale problemen in uw land. U zult goed geïnformeerd zijn over wie de belangrijkste spelers en organisaties in uw land zijn en hoe u contactgegevens kunt achterhalen.

In essentie hebben we ‘point people’ nodig in elk land die informatiekanalen kunnen zijn, zowel inkomend als uitgaand. Je zult een cruciale rol spelen door ervoor te zorgen dat mensen in jouw land informatie krijgen die hun leven zal redden, en door mensen een stem te geven die ze tot nu toe niet hadden.

Waar hulp het meest nodig is.

De meeste landen in Europa hebben dringend behoefte aan pleitbezorgingsinspanningen, omdat er weinig of geen voorbeelden zijn. Veel Europese militairen blijven hun troepen mefloquine geven als de anti-malaria-drug van keuze.

Italië

Na enige tijd stil te hebben gestaan bij de situatie in Italië, werd ik behoorlijk gealarmeerd. Italiaanse troepen hebben al decennialang mefloquine en het is nog steeds in gebruik. De afgelopen jaren zijn er talloze meldingen geweest over het toenemend aantal veteranen die zelfmoord pleegden en het aantal dierenartsen dat de diagnose PTSS kreeg is geëxplodeerd.

Gezien wat we al weten, is het van cruciaal belang dat beleidsbeïnvloeding zo snel mogelijk van start gaat. Bewustwordings- en educatieactiviteiten moeten zo breed mogelijk worden geïnitieerd, in een poging om het getij van de tragedie dat het Italiaanse leger en zijn veteranen heeft overspoeld, te keren.

De volgende landen hebben ook behoefte aan advocaten, aangezien er momenteel geen bekend zijn:

Frankrijk

Spanje

Portugal

Kroatië

Hongarije

Elders over de hele wereld.

Belangenbehartiging in Canada, de Verenigde Staten, Australië en Ierland zijn toonaangevend, maar ze kunnen nog steeds enige hulp gebruiken.

Er is niet zoiets als te veel pleitbezorging of onderwijs, omdat het niet zo is om te veel levens te redden.

Waar ter wereld je ook bent, je kunt een verschil maken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s