Internationalt netværk skal hjælpe med at blive etableret i Europa

Jeg gjorde en Google-søgning efter noget for et par dage siden, da jeg kom på tværs af nogle oplysninger, der pissede mig til ingen ende, og desværre kom som ingen stor overraskelse. I Europa er der stadig en række lande, der fortsat giver deres tropper mefloquine som det valgte stof til malariaprofylakse.

Baseret på det, jeg læste, besluttede jeg, at det ville være en god ide at tilføje to flere Facebook-sider til det internationale mefloquine / tafenoquine Advocates Network på kroatisk og ungarsk. Dette vil nu bringe det samlede antal sprog til ti, herunder engelsk (igen, tak Google oversættelse, jeg kunne ikke have gjort det uden dig).

Det er tidskrævende og kedeligt, men det skal gøres. Jeg håber at finde nogen til at hjælpe med denne opgave, så hvis du er bekendt med og dygtig i WordPress og gerne vil låne mig en hånd, vil jeg virkelig gerne høre fra dig.

At gøre oversættelsen er dog den nemme del. Den hårde del vil være at nå målgruppen for dem. Det er her, jeg skal bede om din hjælp.

Hvem jeg leder efter

Mennesker, der har haft deres liv berørt på en eller anden måde af kinolintoksicitet, enten som patient, plejeperson, familie eller advokat. Du skal have god viden om sygdommen og de problemer, der omgiver det.

Militære veteraner, uanset om kinisme er en faktor i dit liv. Din viden kan hjælpe os med at nå andre veteraner, så de får denne vigtige information. Det kunne redde liv.

For at være den mest effektive skal vi have folk med en god situationskendskab til de politiske og sociale spørgsmål i dit land. Du vil være vidende om, hvem de vigtigste aktører og organisationer i dit land er, og være i stand til at spore kontaktoplysninger.

I det væsentlige har vi brug for at “pege folk” i alle lande, som kan være ledere af information, både indgående og udgående. Du vil spille en afgørende rolle for at sikre, at folk i dine lande får oplysninger, der vil redde deres liv, og at give en stemme til dem, der hidtil har haft ingen.

Hvor der er brug for hjælp mest.

De fleste lande i Europa har et stort behov for forsvarsindsats, da der synes at være få, hvis nogen. Mange europæiske militser fortsætter med at give deres tropper mefloquine som det valg mod malaria.

Italien

Efter at have brugt lidt tid på at se situationen i Italien blev jeg helt foruroliget. Italienske tropper har fået mefloquine i årtier, og det er stadig i brug. Der har været talrige rapporter i de seneste år på det stigende antal veteraner, der begår selvmord, og antallet af dyrlæger, der bliver diagnosticeret med PTSD, har eksploderet.

I betragtning af det, vi allerede ved, er det afgørende, at fortalernes indsats begynder så hurtigt som muligt. Bevidstheds- og uddannelsesaktiviteter skal igangsættes så bredt som muligt i et forsøg på at stoppe tidevandet af tragedier, der har fejet over det italienske militær og dets veteraner.

Følgende lande har også brug for advokater urgenly, da der for øjeblikket ikke er nogen, der er kendt:

Frankrig

Spanien

Portugal

Kroatien

Ungarn

Andet rundt om i verden.

Advocacy indsats i Canada, USA, Australien og Irland fører verden, men de kan stadig bruge noget hjælp.

Der er ikke noget som for megen fortaler eller uddannelse, fordi der ikke er noget som sparer for mange liv.

Uanset hvor i verden du er, kan du gøre en forskel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s