mefloquine historier: Anthony

Anthony Moore er en af Irlands førende advokater / veteraner, og leder anklage mod Lariam på Emerald Isle. En tidligere dykker i den irske flåde begyndte han Facebook-gruppen Action Lariam for irske soldater for 9 år siden, og det var der, at jeg så et indlæg, som jeg vidste, at jeg måtte dele. Igen vil jeg kun redigere til formatering, og jeg har tilføjet billederne. Ordene er alle Anthony’s.

MISSION STATEMENT: (fra Action Lariam for irske soldater Facebook gruppe side)

Formålet med denne kampagne er tre gange som beskrevet nedenfor;

  1. At sikre øjeblikkelig ophør af spørgsmålet om Mefloquine (Lariam) til irske soldater, der tjener i teatret i øjeblikket, og har udført en toksikologisk analyse, og dens resultater offentliggøres.
  2. For at få alle serveringspersonale, der blev ordineret Mefloquine (Lariam), psykiatrisk og fysisk vurderet fortroligt, testet for toksiner af lægemidlet, behandlet og rådgivet om nødvendigt.
  3. At oprette en rådgivningstjeneste for veteraner, der blev ordineret Mefloquine (Lariam) under betjening med henblik på at få dem testet for toksiner af stoffet.

Lad ‘og damer, jeg ved, det kan være meget svært at acceptere psykiske problemer, og det sidste, som nogen vil gøre, er at fortælle deres historie om, hvad de går igennem. Jeg ønskede ikke at komme ud i det åbne og lægge min familie i frontlinjen, men jeg gjorde det, så andre ville vide, at de ikke er alene.

Siden jeg har lavet denne historie derude, har jeg fået så mange opkald til, at nogle ikke nogensinde har kendskab til vores side eller endda ved at vide, at der var andre soldater, der lider samme smerte som de er. Et opkald var fra en person, der var i Rwanda i ’94 og igen i en af DFs afrikanske missioner senere. Han lider i årevis, og kun i dag indser han ikke alene.

De andre problemer, jeg fik, var familiemæssige problemer, familie kærlighed, man fortæller mig, at deres kærlighed er kommet tilbage fra Afrika efter at have været på Lariam og helt forandret sig til værst. Hvorfor jeg sætter dette op er på grund af det, de fortalte mig, alle fortæller den samme historie. Vreden og aggressionen i dem, humørsvingninger, paranioa, brug af stoffer for at forsøge at holde sig rigtige, men det vil kun vare så længe.

Nogle er gode til at gemme sandheden om, hvad de går igennem fra deres venner og familie og dækker over misbruget. Jeg beder ikke andre om at komme ud og fortælle deres historie, men det, jeg ikke vil acceptere, er misbrug til dine kærlighedsgrupper, fordi du ikke er nok til at gå og få hjælp eller tale med nogen om, hvad du går igennem. Ikke alle er sådan her.

http://www.irishmirror.ie/news/irish-news/irish-troops-jekyll-hyde-hell-10721573?fbclid=IwAR0G9MkkfMGMrzLMewAKxC2KJweOcyABa4zjbvTDUTZtIQiuz8d6I2O5QcU

Så jeg beder alle dem på denne side for at dele dette indlæg til dine venner, så de ikke kan sige, at de ikke vidste om siden, så lad dem vide, at der er nogen derude, der er villige til at hjælpe. I et tilfælde var mediet det næste stop og hvem vil bebrejde dem. Så hvis du kalder dig selv en ven, vær venlig at dele.

En masse soldater har brug for at dele dette, fordi de, jeg taler om, tjener lige ved siden af dig, vent ikke, før det er for sent. Nogle af jer er gode venner til hvem jeg taler om.

Hvis du har en mefloquine eller tafenoquine historie, som du gerne vil fortælle, send den til mefloquinestories@gmail.com, og jeg vil offentliggøre det for dig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s