Mefloquine priče: Anthony

Anthony Moore je jedan od vodećih irskih branitelja / veterana i vodi optužbe protiv Lariama na Emerald Isleu. Bivši ronilac u Irskoj mornarici, prije 9 godina pokrenuo je Facebook skupinu Action Lariam za irske vojnike, i tu sam vidio post koji sam znao da moram podijeliti. Ponovno ću urediti samo za formatiranje i dodao sam slike. Riječi su svi Anthonyjevi.

IZJAVA O MISIJI: (iz grupe Lariam za irsku vojsku na Facebook stranici grupe)

Cilj ove kampanje je trostruki kako je navedeno u nastavku;

  1. Osigurati trenutno prestanak izdavanja Mefloquine (Lariam) irskim vojnicima koji su trenutno u kazalištu i obaviti toksikološku analizu i objaviti nalaze.
  2. Osoblje koje je dano Mefloquine (Lariam), psihijatrijski i fizički procjenjuje na povjerljiv način, testirano na toksine lijeka, liječeno i savjetovano ako je potrebno.
  3. Uspostaviti savjetodavnu službu za veterane kojima je tijekom posluživanja propisan Mefloquine (Lariam), kako bi ih testirali na toksine lijeka.

Lad ‘i dame, znam da je vrlo teško prihvatiti probleme mentalnog zdravlja, a posljednje što svatko želi učiniti je ispričati svoju priču o tome kroz što prolaze. Nisam htjela izaći na otvoreno i staviti svoju obitelj na prvu liniju, ali to sam učinila da bi drugi znali da nisu sami.

Budući da sam stavio ovu priču tamo, dobio sam toliko poziva da neki ne znaju našu stranicu ili čak da znaju da postoje i drugi vojnici koji trpe istu bol kao što jesu. Jedan poziv bio je od osobe koja je bila u Ruandi u ’94. I ponovo u jednoj od afričkih misija DF-a kasnije. On godinama pati i jedino danas shvaća da nije sam.

Ostali problemi koje sam imao su obiteljski problemi, obiteljska ljubav mi govori da su se njihove ljubavi vratile iz Afrike nakon što su bile na Lariamu i potpuno se promijenile u najgore. Zašto ja to iznosim zbog onoga što su mi rekli da pričaju istu priču. Ljutnja i agresija u njima, napetost u raspoloženju, paranioa, uporaba lijekova kako bi se održali u pravu, ali to će trajati samo tako dugo.

Neki su dobri u skrivanju istine o tome kroz što prolaze od svojih prijatelja i obitelji i prikrivanje zlostavljanja. Ne tražim od drugih da izađu i ispričaju svoju priču, ali ono što ne prihvaćam je zlostavljanje tvojih ljubavi jer tvoj čovjek nije dovoljno da ode i dobije pomoć ili razgovaraš s nekim o tome kroz što prolaziš. Nisu svi takvi.

http://www.irishmirror.ie/news/irish-news/irish-troops-jekyll-hyde-hell-10721573?fbclid=IwAR0G9MkkfMGMrzLMewAKxC2KJweOcyABa4zjbvTDUTZtIQiuz8d6I2O5QcU

Stoga tražim da svi na ovoj stranici podijele ovaj post s prijateljima kako ne bi mogli reći da nisu znali za stranicu, neka znaju da postoji netko voljan pomoći. U jednom slučaju mediji su bili sljedeća postaja i tko će ih okriviti. Dakle, ako sebe nazovete prijateljem, molim vas podijelite.

Mnogi vojnici moraju to podijeliti, jer oni o kojima govorim služe pored vas, ne čekajte da kasni. Neki od vas su veliki prijatelji kojima govorim.

Ako imate priču o mefloquine ili tafenoquine koju biste željeli ispričati, pošaljite je na mefloquinestories@gmail.com i objavit ću je za vas.

One thought on “Mefloquine priče: Anthony

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s