Veteranens Mefloquine Rally i 2020 er lige rundt om hjørnet

Lørdag den 19. september

No photo description available.
årlige veteranmefloquine-rally i Ottawa 2019

Sidste år havde jeg muligheden for at være i Ottawa til den tredje årlige Veteran’s Mefloquine Rally og havde æren af at introducere Marj Matchee, drivkraften bag rally og lang tid mefloquine talsmand. Det var en mindeværdig lejlighed for mig, og jeg havde chancen for at møde en masse mennesker personligt for første gang, og jeg ser frem til at deltage igen året efter.

Tingene har ændret sig meget siden sidste år, og som et resultat kunne rally ikke længere afholdes i Ottawa. Uforfærdet over dette satte Marj sig i gang med at sammensætte en ny plan. Der vil blive afholdt endnu et møde i Edmonton, og hun vil være der for at kæmpe og tale for de canadiske veteraner og deres kære, hvis liv er blevet ødelagt på grund af mefloquin.

Men Edmonton vil ikke være det eneste sted, der afholder et stævne, da der også vil være et i Kingston, Ontario. Der kan også være en, der finder sted i Nova Scotia. Uanset hvor du er i Canada eller verden for den sags skyld, vil du være en god mulighed for at gøre det, hvis du vil afgive en erklæring om mefloquine. Du behøver ikke at afholde et rally, selvom hvis du er i stand til at organisere en på alle måder, gør det.

Formål

Som altid er formålet med rallyet at kræve Canadas regering:

  • At genåbne Somalia Undersøgelseskommission.
  • At anerkende dem, hvis liv er blevet beskadiget som et resultat af at de blev beordret til at tage mefloquine.
  • At stille finansiering til rådighed til forskning i en kur og for at stille medicinske ressourcer til rådighed for veteraner, der er blevet ramt.

For dem, der bor uden for Canada, ville dette være en god mulighed for at øge mefloquine-opmærksomheden i dine lande, samtidig med at du opfordrer dine egne regeringer til også at gribe ind i dette spørgsmål. Tusinder af veteraner i hele Europa lider sandsynligvis, fordi den samme ting skete dem også. Advokatbestræbelser i Irland og Det Forenede Kongerige giver stemmer til veteraner der, men det samme kan ikke siges for det kontinentale Europa, hvor antallet af PTSD og selvmord blandt veteraner har skyrocket i årenes løb.

#Veteransmefloquinerally2020

Du kan stadig vise din støtte og gøre en forskel uden at afholde et rally. Uanset hvor du er i verden den 19. september, skal du tage et billede af dig selv, der holder et skilt med hashtagget # Veteransmefloquinerally2020 sammen med den placering, du befinder dig på, og sende det på veteranens Mefloquine Rally 2020 Facebook-side ved at klikke på linket herunder og derefter “Diskussion” på selve siden. Det behøver heller ikke at være et stort tegn, selv det at skrive det på et stykke papir med en Sharpie gør det.

https://www.facebook.com/events/2626280620800832/?active_tab=about

Lørdag den 19. september

Lørdag den 19. september, uanset hvor i verden du måtte være, skal du tage lidt tid til at vise din støtte til de veteraner, der betalte en meget stejl pris for deres service, og at lade regeringerne vide, at de vil blive holdt ansvarlige for deres handlinger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s